Lees meer »

 

Kerstpakket Kaas

Kerstpakketten gevuld met lokale kaas specialiteiten zijn de perfecte snack voor elke gelegenheid. Of je nu je medewerkers wilt schenken met unieke lekkernijen of gewoon je waardering uitspreken over hun prestaties. 

Dit lekkere en voedzame kerstpakket bevat alle ingrediënten waar je blij van wordt. Geniet samen met vrienden of je geliefden op eerste kerstdag, met dit kaaspakket. Met zijn zachte textuur en romige smaak is het zeker een, feestje in je mond.

Deze ambachtelijke bereide boerenkaasjes komen van de kaasboerderij uit de Weere en worden nog dagelijks op traditionele wijze gemaakt. De kaas is gemaakt van lokale melk en heeft een unieke zilte smaak die je nergens anders zult vinden. 

In de verpakking zitten verschillende smaken, van mild tot sterk. Dit geeft je de kans om elke keer als je de doos opent van iets nieuws te genieten. En als extraatje bevat elk pakket ook een lekker flesje wijn of lokaal biertje, zodat je geliefden en jij volop kunnen genieten van deze proeverij. Bekijk ons assortiment Kerstpakketten met kaas