Lees meer »

Kerstpakket Wijngeschenk


Geef ze deze kerst het cadeau van een charmante wijnmand gevuld met al hun favoriete smaken. Onze Kerst Wijn Geschenkmand is perfect voor elke speciale gelegenheid en bevat een verscheidenheid aan witte, rode wijnen en sprankelende rosé. 

De mand bevat ook heerlijke bijgerechten zoals kaas, crackers, noten, chocolade en nog veel meer! Of u nu zoek je iets speciaals om te geven of wil je gewoon iemand verwennen, dan is deze feestelijke mand een geweldige manier om je waardering te tonen. Geef ze het cadeau van vrolijkheid met deze unieke en heerlijke wijnmand! 

We hebben zorgvuldig enkele van de beste wijnen van over de hele wereld geselecteerd die elke smaak zullen bevredigen. Van lichte en verfrissende witte wijnen tot gedurfde rode wijnen, onze kerstwijnen zullen zeker in de smaak vallen. 

De mand bevat ook een verscheidenheid aan hapjes die perfect passen bij de wijnen, zoals gastronomische kazen, crackers, gedroogd fruit en noten. Met dit attente cadeau voelt je geliefde zich gegarandeerd extra speciaal deze feestdagen!